Rent A Car Galati – Ce masina sa inchiriati: Diesel sau Benzina?

Multe cereri de rent a car in Galati sunt pentru masinile diesel iar unele persoane refuza categoric in momentul in care aud ca in acel moment avem disponibile doar pe benzina.

De ce acel raspuns categoric este gresit vom lamuri in urmatoarele randuri:

Un lucru pro masini diesel din punctul clientului este consumul redus, mai ales in cazul drumurilor mai lungi gen Galati- Constanta sau alte drumuri de peste 100km. Dar in acelasi timp clientul, adica dumneavoastra, nu va dati seama la prima vedere ca tariful/zi pentru un diesel este mai mare decat la o masina pe benzina.

Daca pentru un Ford Focus pe benzina, care momentan este diponibil doar in Braila platiti 30 Euro/zi (tarif pentru 1 zi-tva inclus), pentru un Opel Astra sau Renault Megane pentru 1 zi de inchiriere este de 40-45 Euro. O diferenta de 15 euro pentru un consum cu 2-3 litri/100 mai mic. La un tarif al benzinei/motorinei de 1.3 Euro/L ar insemna ca trebuie sa faceti peste 400 km ca sa devina avantajoasa inchirierea unei masini diesel dar atentie!!! deoarece nu toate firmele ofera kilometri nelimitati pentru perioadele scurte.

Acelasi lucru se aplica si in cazul folosirii serviciilor de rent a car pe perioade mai lungi (de peste o 7 zile) dar atunci tariful zilnic scade si pentru cele diesel si pentru cele pe benzina si in plus puteti parcurge mai multi kilometri deoarece aveti mai mult timp la dispozitie.

Sumar:

Pro Masini Diesel:

  • Consum

Contra Masini Diesel:

  • Tarif (din punctul de vedere al clientului) si costurile de intretinere din punctul de vedere al firmei de rent a car.
This entry was posted in Inchirieri Auto Galati, Rent a Car Galati and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>