Inchirieri Auto Galati – Peugeot 308CC

Unele persoane doresc sa inchirieze autoturisme mai luxoase, altele vor ceva mai ieftin, altele vor limuzine pentru ocazii speciale. Daca esti o persoana care vrea sa inchirieze o decapotabila si sa simti libertatea pe care o traiesti atunci cand iti flutura vantul prin par… solutia este un Peugeot 308CC, singura masina decapotabila disponibila in sistem rent a car in zona Galati-Braila.

Masina este fabricata in 2011, are transmisie automata si un motor de 1.6L ce ii ofera o putere de 170CP ce propulseaza masina pana la 212 km/h si o accelerare de la 0 la 100 km/h in 9.8 secunde. Va sfatuim sa fiti prudenti si sa tineti cont de faptul ca limitele nationale sunt 50km/h in localitate si 90 in afara.

Peugeot 308CC

Informatii despre model:

Peugeotul 308CC este o masina care se adreseaza tinerilor si costa cel putin 22.680 Euro. Dupa cum se poate vedea si in poza, designul conceput de catre echipa Peugeot exprima sportivitate si eleganta in acelasi timp.

De mentinut faptul ca locurile din spate sunt mai spatioase, iar in opinia oficialilor Peugeot spatiul din interior poate fi confundat cu cel al unui sedan. In ceea ce priveste zgomotul specific tuturor CCurilor ar trebui sa stiti ca este mai redus decat la 307CC dar tot enervant a ramas.

Daca cautati alt tip de masina puteti gasi pe Inchirieri Auto Galati .com, siteul cu cele mai bune servicii de rent a car din Galati, si un Peugeot 407 diesel.

Suna acum:

This entry was posted in Inchirieri Auto Galati and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>