Rent A Car Galati – Inchirieri Fara Garantie?

Este foarte posibil ca unele persoane interesate de serviciile de inchirieri auto din Galati sa caute sa inchirieze o masina fara a lasa o garantie iar in urmatoarele randuri veti intelege de ce e nevoie de acea garantie ce incepe de la 100 euro pentru masinile mai ieftine sau de dimensiuni mai mici, pana la 500-1000 de euro pentru masini de lux precum Mercedes S, Bmw seria 7, Audi Q7 sau alte autoturisme din aceeasi clasa.

1. Acea garantie nu este o metoda benefica doar firmelor de rent a car din Galati sau din orice alt oras. Este si in avantajul clientilor chiar daca poate nu va dati seama.

De ce?

Sa ne imaginam un scenariu:

Inchiriati o masina, sa zicem un Peugeot 308CC, o masina foarte frumoasa, cu destui de multi cai putere (in jurul a 170). Ca sa o inchiriati lasati o garantie de 2-300 de euro. In momentul in care va suiti la volan incepe sa va tenteze puterea motorului… si la un moment dat sa zicem pe un drum national, rulati cu 150 km/h (limita e de 90, sa nu uitati) si va iese de nicaieri un caine in fata…

Reusiti sa il evitati… cu greu!

Stiti care este unul din primele ganduri care va vin in minte? “Uite ce fel pierdeam eu 300 de euro din cauza la un caine…” Asa ca in urmatoarele zile in care aveti inchiriata masina veti fi mai prudent si mai atent cu ea, ca sa nu va pierdeti garantia.

In cazul in care nu ati fi lasat nici o garantie, nu va interesa urmarea dupa aparitia cainelui si cine stie poate l-ati fi ocolit, poate nu l-ati fi ocolit… si va continuati drumul cu aceeasi viteza si cu aceeasi nepasare.

Cele relatate mai sus sunt din propria experienta! , desi intotdeauna am avut grija de bunurile pe care le-am folosit chiar daca nu erau ale mele.

Concluzia este ca acea garantie asigura o calitate ridicata si un tarif mai scazut a masinilor pe care le inchiriem noi sau clientii care vin in urma noastra si de aceea nu exista firme care ofera servicii de rent a car in Galati (sau alt oras) fara garantie.

This entry was posted in Inchirieri Auto Galati, Rent a Car Galati and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>