Rent A Car Galati – Masinile De Inchiriat Din Galati

Cum serviciile de rent a car Galati sunt foarte cautate in aceasta perioada in care toata lumea pleaca in concediu la mare sau la munte ne-am gandit sa trecem in revista lista masinilor de inchiriat din Galati adaugand cateva masini care exista si in Braila.

1. Peugeot 308CC

Despre Peugeotul decapotabil am mai discutat, dar aceasta masina este una dintre cele mai luxoase, daca nu cea mai luxoasa masina disponibila in zona Braila-Galati.

Preturile incep de la 40 Euro/zi pentru inchirierile de peste 10 zile;

-45 Euro pentru inchirierile de peste 3 zile;

-si 50 Euro pentru inchirierile mai mici de 3 zile.

2.  Peugeot 407

Peugeotul 407 din fata de la hotelul Galati este una din primele masini prezentate pe siteul nostru.

Multa lume prefera aceasta masina dar nu isi dau seama de un lucru ca aceasta masina este din 2006 si are de acum 5 ani vechime… Acest lucru fiind omis pe siteul firmei de rent a car.

3. Skoda Octavia 3

Skodele fabricate in 2010 oferite de catre FlippCar nu stau neinchiriate mai mult de 2-3 zile.

Acest lucru se datoreaza preturilor destul de scazute pentru acest tip de masina care incep de la 32 euro/zi pentru inchirierile mai mare de 6 zile si pot ajunge pana la 39 euro pentru inchirierile scurte.

4. Ford Focus

Nu stiu unde puteti gasi tarife mai mici decat 19 Euro/zi pentru inchirierea unei masini din 2010 cu mai putin de 50,000 de km si numeroase optiuni.

E adevarat ca sa beneficiezi de tariful de 19 euro trebuie sa o inchiriezi mai mult de 20 de zile dar chiar si la inchirierile pe perioade scurte, de 1 zi,2 tariful e doar 30 Euro.

Acestea sunt cele mai cautate masini din zona. Lista poate continua dar nu stiu cine ar da 35 E (fara tva) pe un Logan cand poti sa iei un Ford Focus la doar 30 Euro (tariful pentru inchirierile scurte).

Suna acum:

This entry was posted in Inchirieri Auto Galati, Rent a Car Galati and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>